Skip to main content

Sentrum vir Voedselveiligheid

Die Sentrum vir Voedselveiligheid (SVV), geleë binne die Departement Voedselwetenskap aan die Universiteit Stellenbosch, is 'n vooraanstaande toegepaste voedselwetenskapnavorsingskonsortium wat toegewy is aan die versterking van voedselveiligheidstelsels. Deur die gaping tussen die akademie en die voedselbedryf te oorbrug, bied die SVV 'n unieke platform vir belanghebbendes om kundigheid in voedselveiligheid, verdediging en verwerking te ontwikkel en uit te ruil. Deur middel van hoëgehalte-wetenskap – insluitend gevorderde gereedskap soos Volledige Genoomvolgordebepaling (VGS) – lewer die Sentrum tasbare navorsingsuitsette wat verbruikersvertroue versterk en voedselsekerheid nasionaal en internasionaal verseker.

 

Centre for Food Safety A5 info page 2025-1.jpg
Centre for Food Safety A5 info page 2025-2.jpg